Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Værdier

 

Vi er ambitiøseAmbitiøs

På egne, på andres og på fællesskabets vegne. Vi forpligter os og har høje forventninger. Vi arbejder målrettet og med stort engagement. Vi gør os umage. Vi slår store brød op – og vi kommer i mål sammen. Vi lærer og udvikler os hele tiden.

 

 

Vi er begejstredeBegejstring

Vi spreder glæde og lader os begejstre. Vi viser interesse, er nysgerrige og kreative. Vi tør lade os rive med og fordybe os. Vi fejrer når vi lykkes – og når vi bliver klogere. Vi deler stjernestunderne. Og vi står gerne på hovedet … for hinanden og fordi det ændrer perspektivet, men også bare fordi det er sjovt.

 

 

Vi anerkender hinandenAnerkendelse

Vi ser, anerkender og respekterer hinanden. Vi lytter og tager hinanden seriøst. Vi er vidt forskellige og det er en styrke. Alle har noget at bidrage med – og gør det. Vi har alle sammen et ansvar, også for den gode tone og for at alle er trygge og trives.

 

 

Vi er et fællesskabFællesskab

Hos os hilser vi på hinanden, vi hjælper hinanden og vi lærer af hinanden. Vi bakker op om hinanden og om de fælles beslutninger der er truffet – vi er loyale. Vi arbejder sammen. Vi har blik for den enkelte og rum til alle. Vi skaber gode relationer og fælles oplevelser og værner om de traditioner vi har. Vi udvikler selv vores kultur.